Bekijk de certificeringen van De Jongh Pipesystems

Buiten het Kwaliteitsmanagementsysteem- en Veiligheidsmanagementsysteem is De Jongh Pipesystems gestart met het MVO-managementsysteem waarbij wij bewust zijn van de noodzaak tot maatschappelijk verantwoord ondernemen en de dagelijkse vanzelfsprekendheid hiervan.

De Jongh Pipesystems is gecertificeerd door ISO en VA

ISO-certificaat

Met het ISO-certificaat is verklaard dat het kwaliteitsmanagementsysteem is goedgekeurd. Dit systeem is van toepassing op in- en verkoop, prefabricage en montage van kunststofleidingsystemen en betonbeschermingsmaterialen.

De Jongh Pipesystems is gecertificeerd door ISO en VA

VCA-certificaat

Met het VCA-certificaat wordt verklaard dat het veiligheidsmanagementsysteem is geëvalueerd en goedgekeurd. Dit systeem is van toepassing op prefabricage en montage van kunststofleidingsystemen en betonbeschermingsmaterialen.

Met de FIRA Vertificatieverklaring wordt verklaard dat het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) is geëvalueerd en goedgekeurd. Dit systeem is van toepassing op levering, prefabricage en montage van kunststofleidingsystemen en beschermingsmaterialen. Deze verklaring is bedoeld voor klanten en andere belanghebbenden bij de duurzaamheidsprestaties en kansen van De Jongh Pipesystems B.V.

QA- en/of DVGW keurmerk

KOMO keurmerk

KIWA keurmerk